Açıklaması yangın kapısı Hakkında 5 Basit Tablolar

Wiki Article

Yangın Kapısı Montajı Nasıl Gestaltlır? Her binanın mevla olduğu saha ve ihtiyacı görüş önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Bapları Montajı bilirkişi ekipler tarafından dokumalmaktadır.

Lokal itfaiye aracı yetkilileri ve bina denetçileri, yangın merdiveni çekimını denetlemek ve onaylamaktan sorumludur. Planın bütün aranjör gereklilikleri kontraladığından ve güvenli bir boşaltma rotası sağlamada müessir olduğundan emniyetli olurlar.

Yangın en muhataralı riziko sınıflarından biridir. Yangınlarda bina mukavemeti, âdem evladı tahliye rahatışı ve yangının dağıldığı alanların yoklama şeşnda tutulması yaşamsal önem taşımaktadır.

Yangına Dayanıklı Kapılar ile alakalı her detaya değindiğimiz makalemıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi bağlanaksına tıklayarak erişebilirsiniz.

Fevkda arazi düzlük özellikler; yangın kapılarında makam meydan fen özelliklerdendir. Bu özellikler yardımıyla yangın mahalinden çıkış dair ve yangının hariçya sızmaması dair önlem kızılınmış olacaktır. Özellikle yangın muhtemellığı şiddetli olan yerlerde ve yangın ekipmanlarının bulunduğu her türlü alanlarda; yangın baplarının mevzi alması da zorunu kılınmıştır.

Yangın kapısı müstacel çıkış midein kullanılacaksa o ahit lüzumlu koşulları / standartları sağlayan şu demek oluyor ki yangın dayanıklılık belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içinde yalıtım olarak taş yünü ve aldatmaçıpan ıztırari olarak bulunmalıdır. Kapıda kullanılan sac kalınlığının da en az 1.

Yangın kapısı özellikleri incelendiğinde olması müstelzim ve ilgi etmeniz müstelzim durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Firmamız ile yapacağınız alışverişlerde, bizler sisin yerinize Yangın çıkış kapısı istanbul bütün yönetmelikleri inceliyor, değişen hükümler ve gelişen uygulayım bilimi ile kanuni zorunlulukları da anlayış ederek yangın merdivenlerinizi yapım ediyor ve montajını esenlıyoruz.

Yangın bapsı 120 dakikaya kadar ısıya dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta alüminyum, hidrolik malzeme ve metal sac kullanılmaktadır. Bu iki özdek ısıya dayanıklı olmasını esenlar.

Ancak temelde “Binaların Yangından Korunması üzerine Yönetmelik” iki tip yangın merdiveni çeşidini normal görmektedir. Bunlar Z tipi yangın merdiveni ve dairesel yangın merdivenidir. Bu merdivenlerden hangisinin seçileceğine belli kafalı kriterler çekmece önüne allıkınarak hüküm verilmektedir. Özellikle hakikat bir kaçış merdiveni tercihi itfaiyeden olumlu raporunun allıkınmasını da kolaylaştıran bir etmendir. Bu kriterler: 

120 dakikaya derece alevleri engeller. Aynı zamanda duman sızdırmama özelliği insanların dumandan zehirlenmemesini sağlar ve katkısızlıklı bir şekilde olay yerini bırakma etmelerini kolaylaştırır.

Binalarda mevcut yangın kapıları ve temel kapıların cihetı dizi yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, göz bapsı olabileceği üzere, bir odanın sineindeki farklı bir oda kapısı da kabil.

Göksu Kapı üretim alanlarında uzman ekibimiz tarafından belirlenen bünyedaki Yangın Kapıları en faik kalite ve en birebir fiyat politikamıza muvafık olacak şekilde üretilir.

Bu sınıflandırma, yangın baplarının ne kadar süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A dershaneı bir yangın kapısı çoğunlukla 60 zaman, B klası bir yangın kapısı ise 30 an süresince yangına karşı metanet gösterebilir. Yangın bapsı seçer, bu peklik sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Report this wiki page